Csatlakozási hiba!
A böngésző nem tudott csatlakozni a szerverhez, ezért a jelenleg futó liciteket nem fogod látni az oldalon!

Kérlek nézd át az alábbiakat:

  • Ha nyílvános Wi-Fi hálózatra vagy csatlakozva, akkor válts át mobilinternetre.
  • Ellenőrízd a router beállításaidat.
  • Ha nem férsz hozzá a routerhez, akkor vedd fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal vagy a rendszergazdával.
{{ "VIGNETTE_TYPE_" + vignette.vignetteType | translate }} autópálya matricád, {{ vignette.validityEnd }} lejár a(z) {{ vignette.plateNumber }} ({{ vignette.countryCode }}) rendszámú gépjárműre!

Személyes adatok törlése

Kedves Vendégünk!


Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy az Adatkezelési szabályzatnak megfelelően, lehetőséged van kérni a regisztráció és az online rendelés során rögzített személyes adataidnak a törlését. Amennyiben élni szeretnél ezzel a jogoddal, kérlek, hogy a Kapcsolat oldalunkon írj egy üzenetet vagy egy e-mailt az ott található e-mail címre, az erre vonatkozó kéréssel!

Az üzenetnek tartalmaznia kell a nevedet, címedet és a rendszerünkben rögzített telefonszámodat, hogy teljes biztonsággal megállapíthassuk pontosan mely rögzített felhasználó / vásárló adatait kell törölnünk. Kérésednek a lehető leggyorsabban, de legkésőbb 30 napon belül eleget fogunk tenni.

A fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján vannak olyan adatok, melyek csak egy megadott idő eltelte után törölhetőek ki. Erről bővebben a Weboldalon keresztül történő megrendeléssel kapcsolatos adatkezelés dokumentumban tájékozódhatsz. Az adatok törléséről egy válasz e-mailben tájékoztatni fogunk.

Köszönettel: Pizza Capri