Csatlakozási hiba!
A böngésző nem tudott csatlakozni a szerverhez, ezért a jelenleg futó liciteket nem fogod látni az oldalon!

Kérlek nézd át az alábbiakat:

  • Ha nyílvános Wi-Fi hálózatra vagy csatlakozva, akkor válts át mobilinternetre.
  • Ellenőrízd a router beállításaidat.
  • Ha nem férsz hozzá a routerhez, akkor vedd fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal vagy a rendszergazdával.
{{ "VIGNETTE_TYPE_" + vignette.vignetteType | translate }} autópálya matricád, {{ vignette.validityEnd }} lejár a(z) {{ vignette.plateNumber }} ({{ vignette.countryCode }}) rendszámú gépjárműre!
Capri Újpest - Éttermi voucher 4.000,- Ft értékben, 2 fő részére 1 fotó
-{{ card.discountPercent }}%

Elkelt

Éttermi voucher 4.000,- Ft értékben, 2 fő részére

Capri Újpest
Részletek
{{ card.availableIntervalSegments.from }} - {{ card.availableIntervalSegments.to }}
Nyári akció a Caprikban!Egy kellemes könnyű vacsora valamelyik teraszunkon a kedveseddel, vagy fröccsözés a barátokkal és még hosszan sorolhatnánk.....Hogy nagyobb kedved legyen ezekhez, figyelmedbe ajánljuk Bidwonderes AKCIÓNKAT.Szerezd meg voucherünket és olcsóbban élvezheted éttermeink teljes kínálatát.Capri ÉttermekFelhasználási feltételek: (Ez majd a futó liciteken fog megjelenni, mint feltétel nem ebben a formában itt..............)Voucherünk beváltásának feltétele 2 felnőtt fogyasztása valamelyik éttermünkben, a felhasználásnak legkésőbbi határideje 2018.08.31.A voucsredet a profilod alatti vouchereim almenüben találod, a MEGNÉZEM gomb segítségével nyithatod meg a dokumentumot, amit ezt követően szabadon elmenthetsz a számodra legpraktikusabb helyre.Kérünk győződj meg róla - mielőtt elindulsz az éttermünkbe - hogy nálad van-e voucher kinyomtatott formában, vagy az okostelefonodon. A voucherhez kapcsolódó jogosultságokat csak és kizárólag a voucheren lévő QRkód testesíti meg. A voucher felhasználására az jogosult, aki a rajta szereplő kódot először bemutatja! Ne engedd, hogy bárki másolatot készítsen a voucheredről.  Ne küldd el ezt az emailt senki másnak, és ne posztold ki a Facebookra a QR-kód kitakarása nélkül.A Capri Éttermek az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállal.
Gratulálunk!
Ezt a licitet Te vitted!
A licit tervezés alatt! 999 status code

Nyári akció a Caprikban!


Egy kellemes könnyű vacsora valamelyik teraszunkon a kedveseddel, vagy fröccsözés a barátokkal és még hosszan sorolhatnánk.....


Hogy nagyobb kedved legyen ezekhez, figyelmedbe ajánljuk Bidwonderes AKCIÓNKAT.

Szerezd meg voucherünket és olcsóbban élvezheted éttermeink teljes kínálatát. 


Capri Éttermek


Felhasználási feltételek: (Ez majd a futó liciteken fog megjelenni, mint feltétel nem ebben a formában itt..............)

Voucherünk beváltásának feltétele 2 felnőtt fogyasztása valamelyik éttermünkben, a felhasználásnak legkésőbbi határideje 2018.08.31.


A voucsredet a profilod alatti vouchereim almenüben találod, a MEGNÉZEM gomb segítségével nyithatod meg a dokumentumot, amit ezt követően szabadon elmenthetsz a számodra legpraktikusabb helyre.

Kérünk győződj meg róla - mielőtt elindulsz az éttermünkbe - hogy nálad van-e voucher kinyomtatott formában, vagy az okostelefonodon. A voucherhez kapcsolódó jogosultságokat csak és kizárólag a voucheren lévő QRkód testesíti meg. 

A voucher felhasználására az jogosult, aki a rajta szereplő kódot először bemutatja! 


Ne engedd, hogy bárki másolatot készítsen a voucheredről.  Ne küldd el ezt az emailt senki másnak, és ne posztold ki a Facebookra a QR-kód kitakarása nélkül.

A Capri Éttermek az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállal.

{{ rating.profileName }}

{{ ctrl.formatDateAgo(rating.answeredOn) }}
{{ rating.explanation.pro }}
{{ rating.explanation.contra }}

Még nem írt senki véleményt a termékről!

Minimális rendelési összeg:

{{ name }}{{{ true: "", false: ", "}[$last] }}

Kivéve: ( {{ name }}{{{ true: "", false: ", "}[$last] }} )
Futárszolgálat Ár Határérték Kedvezményes ár
{{ courier.name }} {{ courier.price | currency }} Ingyenes {{ courier.discountLimit | currency }} felett - {{ courier.discountValue | currency }} Ingyenes